Nézők nélkül is megrendezhetik a Tour de France-t

A francia sportminiszter egyrészt túlságosan korainak tartja, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasszák a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt, másrészt nem zárta ki annak lehetőségét, hogy nézők nélkül rendezzék meg.

Forrás: MTI2020. 03. 26. 22:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Tour egy hatalmas sportesemény. Túl korai dönteni, még van időnk. Jelenleg sokkal sürgősebb csatákat kell megvívni. Engedjék meg, hogy az előttünk álló hegyre összpontosítsunk, és csak azután foglalkozzunk a következővel” – írta közösségi oldalán Roxana Maracineanu.

A politikus egy rádióinterjúban felvetette, hogy nézők nélkül kerülhetne sor a sportág legrangosabb viadalára. Az emberek könnyebben otthon maradhatnak, ha tévében nézhetik az eseményt, amelynek szakaszai során több százezren szoktak tolongani az utcákon.

Az idei francia körversenyre az eredeti kiírás szerint június 27. és július 19. között kerülne sor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.