Nem csak Messi érinthetetlen a Barcelonánál

Messin kívül Ter Stegen, Griezman, Fati, Piqué és De Jong sem eladó.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 05. 24. 11:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A madridi sportnapilap, a Marca értesülései szerint az FC Barcelona vezetősége semmiképpen sem kívánja eladni Lionel Messit és a spanyol bajnoki címvédő együttes további öt labdarúgóját.

A védettek kategóriájába tartozik a kapus Marc-Andre ter Stegen, a védő Gerard Piqué, a középpályás Frenkie De Jong, és két csatár, Antoine Griezmann és Ansu Fati. Ugyanakkor a keret többi tagja megfelelő ajánlat esetén távozhat.

Az „érinthetetlenekhez” minden körülmények között ragaszkodik Enrique Setién vezetőedző, aki a Marca szerint többi játékosáról, például a horvát Ivan Rakiticről, a chilei Arturo Vidalról és a brazil kapus Netóról is kész lemondani.

A márciusban a járvány miatt félbeszakadt spanyol élvonalban 27 forduló után az 58 pontos Barcelona vezet a Real Madrid (56 pont) és a Sevilla (47) előtt. A La Liga küzdelmeit szombati bejelentés szerint június 8-tól folytathatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.