Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Brazil támadót igazolt Bulgáriából a Mol Fehérvár

A Mol Fehérvár FC szerződtette a brazil Evandrót, aki a bolgár CSZKA Szófiából érkezett Székesfehérvárra.

Forrás: NSO2020. 07. 17. 21:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol Fehérvár FC bemutatta második pénteki szerzeményét, a brazil Evandrót, aki a bolgár CSZKA Szófiából szerződött Székesfehérvárra.

Bolgár sajtóhírek szerint a brazil szélsőért egymillió eurót fizet a Mol Fehérvár, bár erről a klub nem tesz említést.

Evandro da Silva 1997. január 14-én született, a Coritiba csapatában nevelkedett és ott is debütált a felnőtt futballban 2015-ben a Corinthians elleni, 1-1-gyel végződött találkozón, amelyen ő lőtte csapata egyenlítő gólját a 92. percben. 2018 nyarán igazolt a szófiai CSZKA-ba, ahol az elmúlt két évben 51 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 16 gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki – írja a Mol Fehérvár honlapja (a Soccerway és a Wikipedia szerint is 65 tétmeccsen 18 gólt szerzett Evandro – a szerk.). 2016-ban az olimpiai felkészülés során tagja volt a brazil válogatottnak, ebben az évben öt alkalommal szerepelt a brazil U20-as válogatottban is, ahol három alkalommal volt eredményes. Evandro Fehérváron a 20-as mezszámot fogja viselni. – Mindenki nagyon barátságosan fogadott a klubnál, a stadion, az öltöző, a konditerem, az egész létesítmény nagyszerű, öröm lesz itt futballozni! Szeretném minél több góllal és gólpasszal segíteni a csapatot és szeretnék címeket nyerni a klubbal. Amit eddig láttam Székesfehérvárból, nagyon tetszett, szeretnék a városban lakni – idézte Evandrót a Molfehérvárfc.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.