Zivzivadze a Mol Fehérvár játékosa lesz – vagy mégsem?

Az átigazolás híre hivatalos lett, majd a közleményt levették a Mezőkövesd honlapjáról.

Magyar Nemzet
2020. 07. 09. 13:37
null
Fotó: gpfoto.hu Forrás: mezokoveddzsory.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budu Zivzivadze egy éve érkezett Mezőkövesdre, és megszolgálta az árát. Harminckét bajnoki mérkőzésen lépett pályára, tehát csak egy meccset hagyott ki, nyolc gólt szerzett, amivel a csapat házi gólkirálya lett. A Magyar Kupában sem vallott szégyent, ott nyolcszor lépett pályára és háromszor volt eredményes. A 26 éves grúz csatár négyszer szerepelt hazája válogatottjában, a legutóbb két éve kapott meghívót a szövetségi kapitánytól.

Jó teljesítményére felfigyelt a Mol Fehérvár, és délben a Mezőkövesd Zsóry szűkszavú közleményben a játékos fotójával illusztrálva adta hírül, hogy a két egyesület megegyezett egymással, Budu Zivzivadzetávozik, és Fehérvárott folytatja a pályafutását, a klub köszöni az áldozatos munkáját, és sok sikert kíván a jövőre nézve. Részleteket későbbre ígértek, ám ehelyett mintegy háromnegyed órával később eltűnt a hír a mezőkövesdi honlapról, és a vezető hír a fiatal Torvund Alexander érkezése lett. A Magyar Nemzet Tóth László szakmai igazgatótól megtudta, hogy a honlap szerkesztője kicsit előreszaladt. A két klub valóban tárgyal Zivzivadze átigazolásáról, ám egy részletben nem sikerült megegyezni, ezért még a tárgyalások nem zárultak le.

Az átigazolásról cikkünk megjelenéséig a Mol Fehérvár honlapja nem számolt be.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.