Kinevette ellenfele próbálkozását a teniszező

Alexander Bublik győzelemmel kezdte meg szereplését a szingapúri ATP 250-es tenisztornán

Magyar Nemzet
2021. 02. 24. 18:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különös mérkőzést játszott egymás ellen a kazah Alexander Bublik és a török Altuğ Çelikbilek a szingapúri ATP 250-es tenisztornán.

A versenyen negyedik kiemelt Bublik már az első szettben az alsó szervához folyamodott, a világranglistán mindössze 302. helyen álló, ATP-főtáblára hazáján kívül először feljutott Çelikbilek viszont résen volt, és sima nyerőt ütött a fogadásból, majd nevetve vette tudomásul kis részsikerét.

A találkozó Bublik sima, 6:2, 6:2-es sikerével ért véget, a szokatlan megoldásairól ismert kazah pedig igyekezett a lehető legjobban szórakozni és szórakoztatni. Azt nem írhatjuk, hogy a szurkolók kedvéért is színezte a játékot. Ahhoz, hogy erre lehetősége legyen, még a következő fordulóban is nyernie kell az ötödik kiemelt japán Nisioka Josihito ellen, ugyanis Szingapúrban az elődöntőket és a finálét rendezik nézők előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.