Már kijelölte José Mourinho utódját a Tottenham Hotspur

Az idény végéig Ryan Mason irányítja az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát, amely hétfőn menesztette José Mourinho vezetőedzőt.

Forrás: MTI2021. 04. 20. 12:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ryan Mason, a londoniak korábbi középpályása eddig a játékosok fejlődéséért felelős vezető volt.

A 29 éves szakember 2017-ben – már a Hull City játékosaként – koponyatörést szenvedett, amely miatt egy évvel később visszavonult.

Az egyszeres angol válogatott Mason szerdán debütál a kispadon, amikor a Tottenham Hotspur a Southampton csapatát fogadja a Premier League-ben, vasárnap pedig a Ligakupa döntőjében az angol élvonalban éllovas Manchester Cityvel találkozik.

A Portóval és az Internazionaléval Bajnokok Ligája-győztes Mourinhót annak ellenére váratlanul küldték el, hogy a Spurs az Európa-ligában már a nyolcaddöntőben búcsúzott és a Premier League-ben is csupán hetedik helyen áll, azaz messze van a BL-indulás lehetőségétől. A BBC szerint az 58 éves portugál tréner – akinek a szerződése még 2023. június 30-ig szólt – ellenezte a Tottenham szerepvállalását a hétfőn bejelentett Szuperligában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.