Karim Benzema megismerkedhet az agárdi-gárdonyi gyógyfürdővel

Megerősítették, nem csupán Gárdonyban száll meg a francia labdarúgó-válogatott, de ott is készül a június közepén kezdődő Európa-bajnokság előtt és alatt – adta hírül az NB III Nyugati csoportjában szereplő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő hivatalos oldala.

Forrás: NSO2021. 05. 21. 21:45
Benzema francia válogatott
Benzema is Gárdonyban hajtja álomra a fejét Fotó: Europress/AFP/Franck Fife
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A franciák a helyszíni bejárások után – amelyen részt vett a nemzetközi és a hazai labdarúgó-szövetség delegációja, valamint a francia csapat vezetősége – döntöttek Gárdony mellett az impozáns környezet és a nagyszerű infrastrukturális feltételek miatt. Karim Benzemáék a Vital Hotel Nautisban laknak majd, a tréningjeiket pedig a centerpályán fogják tartani.

Deschamps kapitány és a visszatérő Benzema is gyönyörködhet a magyar táj szépségeiben
Fotó: AFP Photo / Franck Fife

A világbajnoknak a tervek szerint lesz nyílt edzése is a Parkerdőben, ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatják az érdeklődőket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.