Megint nagy napja lett a világ legjobban kereső sportolójának

Conor McGregor a Forbes listájának az élére került, majd megszületett a harmadik gyermeke.

2021. 05. 17. 18:46
null
Forrás: Facebook/Conor McGregor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten a Forbes magazin arra jutott, hogy az elmúlt egy esztendőben ő volt a földkerekség legjobban kereső sportolója , megelőzve napjaink két futballsztárját, Lionel Messit és Cristiano Ronaldót, amit elégedetten nyugtázott. S az MMA ikonikus alakjának számító, az UFC-nél korábban két súlycsoportban is világbajnok ír ketrecharcosnak ez a hét is remekül indult, mert hétfőn megszületett a harmadik gyermeke.

Az elmúlt egy évben 180 millió dollárt kereső McGregornak az Instagramon 39,8 millió követője van, és hétfőn itt tette közzé azt a fotót, amelyen újszülött fiúgyermekével, a hófehérbe öltöztetett Ríannal látható. A kép villámgyorsan több mint kétmillió lájkot kapott. De a Facebookon, ahol 13 millióan követik, már ugyancsak záporoznak a gratulációk. A 32 éves McGregornak és egy évvel idősebb párjának, Dee Devlinek Rían már a harmadik gyermeke, Conor Jack McGregor 2017-ben született, míg lányuk, Croía 2019-ben.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés

„Köszönöm, istenem, amit nekem adsz és a családomnak” – írta McGregor, aki a múlt héten még annak örült, hogy vállalkozóként is a csúcsra jutott, a saját, természetesen ír whiskey márkájával betört a szeszesital-piacra, és igencsak erős forgalmat bonyolít le. A bevételeinek jelentős része ma már ebből származik. A Proper Twelve üvegén a fekete címkén a logó egy koronázott oroszlán, íme:

 

„Nagyon nagy álmom volt, hogy vezessem a Forbes listáját, ennyi sikeres sportoló között” – vallotta be a múlt héten Conor McGregor. De most már természetesen inkább azt újságolja, hogy a „McGregor klán” immár egy ötfős család.

Ez a fotó még tavaly karácsonykor készült, idén már többen lesznek rajta.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.