Prémium és edzőkérdés sincs Veszprémben a BL-búcsú után

A Telekom Veszprém kiesése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében nem maradt következmények nélkül. A csapat valamennyi játékosa csak abban az esetben kapta volna meg a szerződés szerint járó prémiumot, ha a csapat kiharcolja a részvételt a kölni Final Fourban. A prémiumnak annyi, úgy tudjuk, egyelőre nincs edzőkérdés Veszprémben.

Szilágyi
2021. 05. 21. 10:35
Kezilabda
Nenadics is jelentős bevételtől esik el Fotó: Szabó Miklós Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön a Telekom Veszprém saját közönsége előtt, a színültig megtelt Veszprém Arénában nem tudta ledolgozni a négygólos hátrányát a francia Nantes csapatával szemben. David Davis csapata csak két góllal, 32-30-ra nyert, 62-60-as összesítéssel a Nantes jutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. A Veszrém legutóbb Ljubomir Vranjes irányításával, 2017-ben maradt távol a kölni Final Fourtól.

A játékosok elbukták a prémiumot
Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós

A BL-negyeddöntős búcsú rövid távú következményét a játékosok a saját bőrükön érezhetik. A szerződésükbe foglalt prémium csak abban az esetben járt volna nekik, ha kiharcolják a szereplést a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. Mivel ez nem teljesült, a keret tagjai komolyabb anyagi veszteséget szenvednek el.

Információink szerint a klub vezetősége nem akar elhamarkodott döntést hozni David Davis sorsát illetően.

Azt nem tudhatjuk, hogy a Telekom Veszprém edzőjének a menesztése vajon felvetődött-e a BL-negyeddöntős búcsút követően, hiszen erről nem érkezett hivatalos tájékoztatás. Egyelőre csak az biztos, hogy Davis nyugodtan dolgozhat tovább, ugyanakkor a június elején kezdődő, Szeged elleni bajnoki döntő végeredménye új helyzetet teremthet Veszprémben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.