Fucsovics összesen négy játékot nyert Stuttgartban

Egyelőre nehezen megy az átállás a salakosról a füves borításra: Fucsovics Márton az első fordulóban kiesett a stuttgarti ATP 250-es versenyen.

Magyar Nemzet
2021. 06. 08. 16:43
French Open tennis tournament at Roland Garros
Fucsovics messze van a csúcsformájától Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fucsovics Márton az első szettben kétszer, a másodikban háromszor veszítette el a saját adogatójátékát a világranglista 32. helyén álló francia Ugo Humbert ellen a stuttgarti ATP 250-es torna első fordulójában. Ennyi hibával nem volt esélye, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést. A magyar teniszezőnek meggyűlt a baja a saját szervajátékával, és fogadóként sem volt sokkal eredményesebb. A 22 éves francia nem mutatott be sok extrát, de amit a pályára tett, azt gond nélkül kivitelezte.

Fucsovics a salakpályás szezon lezárása nem kapta el jól a rajtot a füves borításon
Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson

Fucsovics Márton végül 6:3, 6:1-re kapott ki, és ezzel elbúcsúzott a stuttgarti tornától.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.