Negyedmillió hazai fogadás volt a portugálok győzelmére

Több mint 18 ezer helyes tipphez 1,75-ös nyereményszorzó társult, hogy Cristiano Ronaldo szerez gólt.

Magyar Nemzet
Forrás: Szerencsejáték Zrt.2021. 06. 16. 14:23
CRISTIANO RONALDO; Pereira, Danilo; Sanches, Renato
Budapest, 2021. június 15. A portugál Cristiano Ronaldo (b), Danilo Pereira (j) és Renato Sanches (k) ünnepel, miután csapatuk megnyerte a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának elsõ fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkõzést a Puskás Arénában 2021. június 15-én. MTI/AP pool/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A részben hazai rendezésű labdarúgó Eb-n válogatottunk a címvédő Portugália ellen kezdte meg szereplését a Puskás Arénában (0-3), és a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a mérkőzést a fogadók körében is kiemelt figyelem övezte. A Tippmixen és a Tippmixprón összesen közel 1,3 millió egységnyi fogadás érkezett be, és 886 millió forintnál is több nyereményt kellett kifizetni.

Az előzetesen esélyesebbnek tartott portugál válogatott sokáig nem talált fogást csapatán, hiszen a 84. percig 0-0 állt az eredményjelzőn. A mérkőzés hajrájában azonban a címvédő luzitánok háromszor is betaláltak hálójába, így végül 3-0-s győzelemmel kezdték a kontinensviadalt. Az 1X2 fogadási lehetőségnél a portugál győzelem esetén megállapított 1,42-es nyereményszorzó több mint 250 ezert fogadást hozott, így több mint 350 millió forintot fizettek ki.

A portugálok második és harmadik találatát a Juventus klasszisa, szerezte, aki így megdöntötte Michel Platini rekordját, és az Eb-k történetének legeredményesebb játékosa lett az eddig szerzett 11 góljával. 1,75-ös nyereményszorzó társult a több mint 18 ezer helyes tipphez, hogy Ronaldo szerez gólt a mérkőzésen.

A félidei döntetlen a fogadók számára kifizetődőnek bizonyult, hiszen az „1. félidő – 1X2” fogadási lehetőségnél 2,15-ös szorzó társult a döntetlen kimenetelre érkező közel 25 ezer egységnyi fogadás 63 százalékához, több mint 5,5 millió forint nyeremény kifizetése mellett, illetve a „Félidő/végeredmény” opció „Döntetlen/Portugália” sora is 3,25-ös nyerő oddsszal és több mint hárommillió forint kifizetésével társult több mint ötezer helyes tipp esetében.

A mérkőzéshez kapcsolódóan az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőségnek a „Gólszám 2,5” opció bizonyult: a három kései találatnak köszönhetően a beérkezett fogadások 97 százaléka, közel 54 ezer tipp lett nyertes, míg a „Melyik csapat kap több büntetőlapot?” lehetőségnél a „Magyarország” kimenetel vált kifizetődővé, ugyanis míg portugál részről csak Rúben Dias kapott sárga lapot, addig a mieinktől Loic Nego és is sárga lapos figyelmeztetésben részesült, így közel 42 ezer tipp bizonyult jónak 1,61-es nyereményszorzó mellett.

A csoportunk másik mérkőzésén a francia válogatott Münchenben 1-0-ra nyerni tudott Németország ellen egy öngólnak köszönhetően: erre a rangadóra is egymilliónál több egységnyi fogadás érkezett, és a mérkőzéshez kapcsolódóan közel 350 millió forintot fizettek ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.