Magyar gólok az AC Milan felnőttcsapatában! + videó

Nagyszerűen debütált az AC Milan felnőttcsapatában a 17 esztendős Kerkez Milos, akit februárban a milánói klublegenda, Paolo Maldini kérésére szerződtetett Győrből az olasz topcsapat. A fiatal balhátvéd csereként állt be, és a hajrában két gólt szerzett a Pro Sesto ellen 6-1-re megnyert felkészülési találkozón.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 07. 17. 20:40
Fotó: AC Milan via Getty Images
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A 17 esztendős, vajdasági születésű futballista a második félidőben kapott lehetőséget a harmadosztályú Pro Sesto ellen 6-1-re megnyert összecsapáson, és az AC Milan beszámolója szerint a 88., majd a 91. percben is betalált.

Az olasz klub hivatalos Twitter-oldalán viccesen megjegyezték, hogy Kerkez nem hagyott nekik elég időt a két gólja között, hogy külön posztoljanak mindkettőről.

A nagy múltú milánói gárda az előző idényben a városi rivális Internazionale mögött a második lett a Serie A-ban, így a Bajnokok Ligájában indulhat. A klub Paolo Maldini kérésére februárban Győrből szerződtette Kerkez Milost, aki azóta a Primavera csapatban 13 mérkőzésen kapott lehetőséges, a felnőttek között most debütált.

(Borítókép: Facebook/AC Milan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.