Sallói Dániel hollywoodi gólt lőtt + videó

Nem túlzás, hogy hollywoodi forgatókönyv szerint született Sallói Dániel gólja az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) szerdai játéknapján. A vendégek a 94. percig vezettek a Sporting Kansas City otthonában, aztán a magyar szélső egy szabadrúgás után egyenlített az utolsó pillanatokban.

Magyar Nemzet
2021. 07. 22. 9:01
null
Sallói Dániel tizenegy forduló alatt hatszor várhatta eddig az ünneplő társak gól után Forrás: Sporting Kansas City / Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy mondani szokták, égett a ház a Sporting Kansas City számára, hiszen a vendég San Jose Earthquakes az 53. percben megszerezte a vezetést, és már nagyon úgy tűnt, hogy meg is tudja nyerni a meccset. A 94. percben azonban szabadrúgáshoz jutott a Kansas, amelynek skót középpályása, Johnny Russell húsz méterről látványos lövést adott le, a labda a felső léc, majd a levegőben úszó kapus kezéről a gólvonal elé pattant. A leggyorsabban Sallói reagált, aki néhány centiről az üres kapuba lőtt.

Ez volt a magyar szélső nyolcadik gólja az idényben, amellyel a góllövőlista harmadik helyén áll, s ezzel többek közt Gonzalo Higuaínt is megelőzi, és az éllovas, tízgólos Javier Hernández nyomában van, akit Európában sokan Chicharitóként ismernek.

– Nagyon frusztráló meccs volt, azt gondolom, hogy többet érdemeltünk volna, de sok minden történt a héten, sok hiányzónk volt – értékelt a meccs után a pontmentő Sallói. – Furcsa hét volt ez összességében. De ez nem lehet kifogás, itthon akartuk tartani a három pontot. A San José piszkos futballt játszott, nem hiszem, hogy pontot érdemelt volna. A gólnál sprinteltem a labda után, ahogy csak bírtam, a legfontosabb, hogy nem kaptunk ki hazai pályán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.