Sergio Ramost bemutatta a PSG, a spanyol legenda két évre írt alá

Sergio Ramos az előző idény végén, szerződése lejártával hagyta el a Real Madridot. Párizsban a mesés, körülbelül tízmillió eurós éves fizetés mellett megkapta a kétéves szerződést, amire vágyott. Ramos 2023-ig írt alá a PSG-nél, miután szerdán átesett az orvosi vizsgálatokon.

Forrás: NSO, MTI2021. 07. 08. 13:57
Sergio Ramos PSG
Ramos 2023-ig marad Párizsban Forrás: PSG.fr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Sergio komplett játékos, egyike a legjobb védőknek a labdarúgás történetében. Született versenyző, vezér és igazi profi – fogalmazott a tulajdonos Nasszer al-Helaifi, aki a 35 esztendős védőt „napjaink egyik legnagyszerűbb játékosának” nevezte.

Ramos szabadon igazolható játékosként ingyen érkezett a PSG-hez, miután a Real Madriddal nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbításról.

– Ez nagy változás az életemben, új kihívás, és olyan nap a mai, amit soha nem fogok elfelejteni – idézte a PSG közleménye Ramost. A világ- és Európa-bajnok hátvéd kifejtette, büszke rá, hogy egy ambiciózus projekt része lehet, és egy olyan csapat tagja, amelyben számos kiváló játékos futballozik.

Négyszer nyert BL-t a Reallal
Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Ramos 2005 óta játszott a spanyol fővárosban, és 2015 óta csapatkapitány volt, ám utolsó La Liga-idényében sokat kihagyott sérülés miatt. A királyi gárdával négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát, ötször a spanyol bajnokságot, kétszer a spanyol Király Kupát, négyszer a spanyol Szuperkupát és ugyanennyiszer a klubvilágbajnokságot.

A válogatottban eddig 180 alkalommal szerepelt, amivel spanyol csúcstartó, az idei Európa-bajnokságon elődöntőig jutott együttesben viszont nem kapott helyet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.