A Fradi elengedte a fiatal csatárát Lovrencsics Gergő korábbi klubjához

Várható volt, hogy a Ferencváros nem feltétlenül ragaszkodik azokhoz, akik alig kapnak játéklehetőséget. Roko Baturina csak kiegészítő ember volt a Fradiban, a horvát csatár Lengyelországban, a Lech Poznan csapatában folytatja a pályafutását. Az FTC kölcsönszerződést kötött, vételi opcióval. Komoly meglepetés lenne, ha Baturinát látnánk még zöld-fehérben futballozni.

Magyar Nemzet
2021. 08. 27. 8:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.
Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

A Lechpoznan.pl tájékoztatása szerint Roko Baturina ma Poznanba repül orvosi vizsgálatokra, és ha megfelel, akkor egy évre kölcsönveszi őt a Lech a Ferencvárostól, vételi opcióval.

Lovrencsics Gergő korábbi klubjának a honlapja beszámolt arról, hogy Baturina szerződtetésére azért van szükség, mert megsérült a csapat amerikai válogatott csatára, Aron Jóhannsson, akire hosszabb távon nem számíthat majd Maciej Skorza vezetőedző.

 

 

 

A horvát Roko Baturina 2020-ban a Dinamo Zagrebtől érkezett a Ferencvároshoz, az NB I-ben húsz meccsen négy gólt szerzett (a Magyar Kupában három találkozón hatot), de sem a korábbi edző, Szergej Rebrov, sem pedig a mostani szakvezető, Peter Stöger nem számított rá. Az új idény eddigi mérkőzésein összesen egy percet töltött a pályán, a Prishtina elleni BL-selejtezőn kapott lehetőséget.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.