A Dunaszerdahely drámai körülmények között esett ki a Szlovák Kupában

A válogatott Hahn János és Schäfer András csapata, a Dunaszerdahely meglepetésre már a 64 között kiesett a labdarúgó Szlovák Kupából.

Magyar Nemzet
2021. 09. 22. 18:25
Schafer András
Schafer András győzelmet ünnepelt a Zsolna ellen Fotó: Nemzeti Sport/Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DAC gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban maradt alul a másodosztályú KFC Komárno otthonában. A révkomáromi együttes az 59. percben emberhátrányba került, ám ezt a vendégek nem tudták kihasználni. Hosszabbítás nem volt, rögtön a tizenegyespárbaj következett, amelyet 4-3-ra a házigazdák nyertek, így a 32 közé jutottak.

A Dunaszerdahely magyar játékosai közül Hahn János és is végig a pályán volt, előbbi elhibázta, utóbbi értékesítette a tizenegyesét. Szendrei Ákos a cseresorból nézte végig a meccset.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.