A németek úgy tudják, Szalai Ádám be van oltva és játszhat

Szalai Ádám pozitív koronavírusteszt miatt nem léphetett pályára az Albánia elleni világbajnoki selejtezőn a magyar válogatottban, és bár azóta két negatív tesztet adott, nem tudni, hogy holnap játszhat-e Andorra ellen. Klubja, a Mainz mindenesetre számol vele a hétvégén.

Magyar Nemzet
2021. 09. 07. 10:40
SZALAI Ádám
Moszkva, 2020. október 14. Szalai Ádám (j) és az orosz Fjodor Kudrjasov a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziója 3. csoportjának negyedik fordulójában játszott Oroszország-Magyarország mérkőzésen Moszkvában 2020. október 14-én. MTI/AP pool/Pavel Golovkin Fotó: Pavel Golovkin Forrás: MTI/AP pool
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy mennyire hiányzott a magyar válogatottból Albániában, azt az eredmény is mutatja, az 1-0-s vereség hosszú idő után az első alkalom volt, amikor egy papíron gyengébb csapattól kapott ki együttese.

A Magyar Labdarúgó-szövetség legutóbbi tájékoztatása szerint a 33 éves csatárnak az Andorra elleni meccset is kell hagynia, bár a pozitív tesztje után már két negatívat is adott. Így sokan még reménykednek abban, hogy mégis pályára léphet holnap a Puskás Arénában.

Mindenesetre Szalai német klubja, a Mainz egyértelműen úgy számol, hogy Szalai bevethető lesz szombaton a Hoffenheim elleni Bundesliga-meccsen, legalábbis a Bild erről számolt be. A lap azt is megjegyzi, hogy Szalai már megkapta a védőoltást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.