Egyre nehezebb helyzetben a Vidi, sorra esnek ki a játékosai

Ezúttal két játékos és egy stábtag koronavírustesztje hozott pozitív eredményt a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár csapatánál, derült ki a klub honlapján megjelent közleményből.

Magyar Nemzet
2021. 09. 17. 20:30
Kovácsik Ádám szerint a Mol Fehérvár elfelejtette, hogyan kell nyerni Fotó: Török Attila Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetekben a fehérvári klub több futballistája, nevezetesen Ivan Petrjak, Stopira és Loic Nego koronavírustesztje is pozitív eredménnyel zárult, most pedig kiderült, hogy az első csapat két újabb játékosa, Alef és Kovácsik Ádám, valamint a stáb egyik tagja is csatlakozott a fertőzöttek sorához.

A klub honlapja hozzáteszi, tovább nehezíti a szakmai stáb eddig is súlyos helyzetét az, hogy Kovács István kisujjában a röntgenfelvételek hajszáltörést mutatnak, Rus Adrián pedig piros lapos eltiltás miatt nem léphet pályára Sopronban, így az eddigi hiányzók mellett összesen további négy labdarúgó játékára nem számíthat Szabics Imre szombaton.

A Mol Magyar Kupára azonban nem kellett előre leadni a 25-ös keretet, így az NB III-as Vidi II keretéből több fiatal játékos is elutazik majd az első csapattal a soproni kupamérkőzésre, amely szombaton 18 órakor kezdődik.

A borítóképen: Kovácsik Ádám. Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.