Haratin váratlanul Varsóban tűnt fel, fogyatkozóban az ukrán légió a Fradinál

A Ferencváros eladta Igor Haratint a Legia Varsónak, már csak egy ukrán labdarúgó maradt a Ferencvárosban, de Alekszandr Zubkov mostanában nem kezdőember.

Magyar Nemzet
2021. 09. 02. 15:16
Europa League - Group H - Espanyol v Ferencvaros
Alekszandr Zubkov a barcelonai odavágón olykor bravúrokra késztette a hazaiak kapusát Fotó: REUTERS/Albert Gea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros ma jelentette be, hogy távozik a csapattól Igor Haratin, aki a korábbi vezetőedző, Szergej Rebrov kérésére került a zöld-fehérekhez. Az ukrán középpályás alapember volt az utóbbi három év magyar bajnokcsapatában, szerepelt az Európa-liga és a Bajnokok Ligája csoportkörében is.    

Fotó: Illyés Tibor/MTI

– Három magyar bajnoki cím, egy Bajnokok Ligája- és két Európa Liga-csoportkör. Két és fél rendkívül sikeres és csodálatos évet töltöttem Budapesten, de a pályafutásom ezen fejezete ma véget ér. Hálás vagyok a Ferencvárosnak, úgy érzem, együtt fejlődtünk az elmúlt években. Nagy megtiszteltetés volt a legnagyobb magyar klub sikereinek részese lenni! Sohasem felejtem el a közösen átélt élményeket, az ünneplést a fantasztikus szurkolókkal! Magammal viszem ezeket az emlékeket. Sok sikert az FTC-nek a jövőben! Hajrá, Fradi! – búcsúzkodott a közösségi oldalán Haratin.

A labdarúgó és a korábbi vezetőedző, Szergej Rebrov távozásával immár csak egy ukrán alkalmazottja maradt a Ferencvárosnak: a nyári Európa-bajnokságon is szerepelt Alekszandr Zubkov. Ő mostanában nem számít alapembernek a magyar bajnokcsapatban, a Young Boys elleni hazai BL-selejtezőn csak csere volt, a Debrecen elleni hazai bajnokin nem lépett pályára. A jelek szerint Peter Stögert még nem győzte meg a képességeiről. 
Kérdés, hogy a jövőben lesz-e erre lehetősége, vagy a Ferencváros megpróbálja őt értékesíteni a piacon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.