Minden bizonnyal nélkülöznie kell alapemberét Marco Rossinak

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása alapján Botka Endre a csapattól külön edzett a válogatott szerdai gyakorlásán, így aligha lép pályára az angolok elleni vb-selejtezőn.

Magyar Nemzet
2021. 09. 02. 11:52
null
San Marino 20210328 Labdarúgás Válogatott VB selejtezõ mérkõzés San Marino Magyarország Foto Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen: Botka Endre Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatott szerda este tartotta utolsó edzését, a csütörtöki esti, Anglia elleni vb-selejtező előtt. A gyakorlásról készült képgalériához fűzött bejegyzésben az MLSZ közölte, hogy társaitól külön tréningezett.

Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy a hátvéd kihagyja az angolok elleni összecsapást. Botka az idény elején is bajlódott sérüléssel, ám a Ferencváros hét végi, DVSC elleni bajnokiját végigjátszotta.

Botka hiánya komoly fejfájást jelenthet szövetségi kapitánynak, hiszen a huszonhét éves játékos a nyáron mindhárom Eb-csoportmérkőzésen az elsőtől az utolsó percig pályán volt, és mellett a védelem tengelyében.

Rossi Anglia ellen nem számíthat a sérült Lovrencsics Gergő, a beteg Loic Nego és a sárga lapok miatt eltiltott játékára sem, visszatérhet viszont a válogatott legértékesebb játékosa,

(A borítóképen Botka Endre San Marino ellen. Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.