Bombameglepetés: kikapott Barcelonában a Real Madrid

Elszenvedte első vereségét a spanyol bajnokságban a Real Madrid. A listavezető királyi gárda 2-1-re kapott ki az Espanyol vendégeként, a Real szépítő gólját Karim Benzema szerezte a hajrában.

Magyar Nemzet
2021. 10. 03. 18:27
RCD Espanyol - Real Madrid
Aleix Vidal szerezte az Espanyol második gólját Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madridnak hagyományosan nagyon jól megy a La Ligában az Espanyol ellen, ezúttal is jobban kezdett, de két helyzetet is elrontott.
Nem remekelt a közel 150 nap után újra összeálló kettős, és a védelem is bizonytalanul állt a lábán, az egyik ziccerét gólra váltotta a Real Madrid-nevelés csatár, Raúl de Tomás.

Fotó: AFP/Lluis Gene

A  szünet után Aleix Vidal lőtt okos gólt, növelve ezzel a hazaiak előnyét. 2-0 után felébredt a Real: Karim Benzema szépített látványos megoldással, majd lőtt egy gólt lesről, miként is.
A Real Madrid elveszítette a veretlenségét a spanyol bajnokságban; a Bajnokok Ligája legutóbbi játéknapján hazai pályán a moldovai Sheriff Tiraspol elleni zakó után hazai fronton is kudarcot vallott Carlo Ancelotti csapata.

La Liga, 8. forduló: Espanyol–Real Madrid 2-1, gólszerzők: De Tomás (17.), Aleix Vidal (60.), ill. Benzema (71.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.