Büdös cipőjével együtt a teniszsztár gyűrűjét is ellopták, de meglett

A háromszoros Grand Slam-bajnok esküvője óta a cipőfűzőjére kötözve hordta a gyűrűjét az edzéseken és meccseken.

Magyar Nemzet
2021. 10. 08. 14:51
Forrás: Instagran
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétszeres olimpiai aranyérmes, háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray 2016 végén a férfiteniszezők világranglistáján az élre ugrott, 2017 augusztusáig ott is maradt, az év végén azonban kikerült az első tízből. Már ekkor, pályája csúcsán bajlódott a vállával, majd csípősérülése miatt sorra mondta le a tornákat, műtötték is, s a korábbi szintjére nem tudott visszakerülni. A 34 éves skót játékos manapság csupán 121. a világranglistán, legutóbb szeptember végén a 600 ezer dollár összdíjazású San Diegó-i kemény pályás tornán egy meccset nyert, a 16. között aztán 7:5, 6:4-re kikapott a norvég Casper Ruudtól (10.).

Jelenleg a 8,3 millió összdíjazású Indian Wells-i kemény pályás tornán tartózkodik, amelyen szabad kártyával indulhat, s az első fordulóban a 64 közé jutásért a francia Adrian Mannarinóval (51.) találkozik. Ám Murray már előtte bekerült a hírekbe azzal, hogy a cipőivel együtt a karikagyűrűjét is ellopták, de mindkettő meglett.

A 34 éves skót játékos fura szokással a 2015-ös esküvője óta a cipőfűzőjére kötözve hordja a gyűrűjét az edzéseken és meccseken. A kaliforniai versenyre készülve szerdán edzés után úgy döntött, hogy ki kell szellőztetnie a lábbelijeit, s mivel a szállodai szobájának nincs erkélye, kinn az autója alá tette őket éjszakára. Reggelre aztán eltűntek, természetesen a gyűrűvel együtt... Murray közösségi oldalán kérte a megtalálót, hogy juttassa vissza neki az ékszert, s kedvező fejleményről számolhatott be. Még a cipőit is visszakapta.

„Akár hiszitek, akár nem, a gyűrű és a cipők visszatértek hozzám. A cipőknek még mindig iszonyatos a szaguk, de megint jó helyzetben vagyok” – írta Murray Instagram-oldalán.

Borítóképünkön a háromszoros Grand Slam-győztes Andy Murray a megkerült karikagyűrűjével és a cipőjével, amelyre még ráférne a szellőzés. Forrás: Instagram/andymurray

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.