Daniel Craig Jürgen Kloppot javasolná James Bondnak

A James Bondot az elmúlt 15 évben megformáló Daniel Craig Liverpool-szurkoló, és legújabb filmje népszerűsítése közben sem felejtette el kifejezni csodálatát kedvenc csapatának az edzője, azaz Jürgen Klopp felé.

Magyar Nemzet
2021. 10. 01. 20:33
Klopp, Jürgen
Liverpool, 2018. prilis 25. Jrgen Klopp, az angol FC Liverpool vezetedzje a csapatnak a labdarg Bajnokok Ligja eldntjben az olasz AS Roma egyttese ellen jtszott els mrkzsn a liverpooli Anfiled stadionban 2018. prilis 24-n. A Liverpool 5-2-re gyztt. (MTI/EPA/Peter Powell) Fotó: PETER POWELL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Daniel Craig tizenöt év és öt James Bond-film után döntött úgy, hogy többet nem ölti magára a brit titkosügynök szerepét. Az angol színésszel forgatott utolsó mozifilmet Nincs idő meghalni címmel a napokban mutatták be, és Craig az alkotás népszerűsítésének okán a Sky Sports stúdiójába is ellátogatott, ahol a Liverpool korábbi védőjével, ma már televíziós szakértőként dolgozó Jamie Carragherrel is szóba elegyedett.

A visszavonult futballista többek között arról is kikérte Craig véleményét, hogy Jürgen Kloppot el tudná-e képzelni James Bond szerepében.

– Imádom őt, szóval azt kell mondanom, hogy igen – felelte nevetve a színész. – Szerencsés vagyok, mert több alkalommal is találkozhattam vele. Ő egy olyan figura, aki késztetést ébreszt az emberben, hogy kövesse őt. Kevés hasonló emberrel találkoztam az évek során. Ilyen Alex Ferguson (a Manchester United legendás edzője – a szerk.) is, bár őt nem kellene említenem – utalt a Liverpool és a Manchester United közti rivalizációra Craig.

– Ő egy vezér. Szerintem túltesz James Bondon is – mondta még Kloppról Craig.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Az 53 éves színész szavai eljutottak a német mesterhez is, aki azonban nem volt elragadtatva az ötlettől, mosolyogva ugyan, de elutasította a felvetést.

– Nagyon rossz James Bond lenne belőlem! Ha úszónadrágban kisétálnék a tengerből, mindenki menekülni kezdene – utalt Klopp a Casino Royale című film egyik jelenetére. – Ez egy remek történet, bármikor megnézném. Neki a földet kell megmentenie, nekem pedig a Liverpoolt kell segítenem. Szerencsés vagyok, mert néhányszor találkozhattam Daniel Craiggel. Hiányolni fogom őt James Bondként.

A borítóképen: Jürgen Klopp. Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.