Koronavírusos lett a lengyel válogatott szövetségi kapitánya

A lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Sousa pozitív koronavírustesztet produkált, így karanténba kellett vonulnia, melyet portugáliai otthonában tölt – közölte a lengyel szövetség hivatalos oldala.

Forrás: NSO2021. 10. 28. 18:21
Paulo Sousa
Sousa korábban soha nem dolgozott szövetségi kapitányként Fotó: PIOTR NOWAK Forrás: MTI_EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2011 és 2013 között az NB I-ben szereplő Videotonnál dolgozó Paulo Sousa Angliában tartózkodott, a hazatérésekor már rosszul érezte magát, ezért koronavírustesztet végeztetett, ami pozitív eredményt mutatott.

A portugál szakember az elkövetkezendő néhány napot hazájában tölti, és november 1-én innen küldi el azoknak a játékosoknak a listáját, akiket meghív a novemberi vb-selejtezőket – köztük a magyar válogatott elleni november 15-i, hazai mérkőzést – megelőző edzőtáborba. A Sport.pl információi szerint a november 8-án kezdődő felkészülésen már részt vehet Sousa.

A szövetség sajtófelelőse azt mondta, habár az 51 éves szakembernek súlyos tünetei vannak (köztük magas láz), be van oltva, ami segítheti, hogy időben visszatérjen a válogatotthoz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.