Ronaldo összeakaszkodott a ketrecharc legendás alakjával + videó

A Manchester United–Everton mérkőzés előtt próbált fogást találni Habib Nurmagomedovon.

2021. 10. 06. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legendás harcművész Habib Nurmagomedov legfrissebb Instagram- és Twitter-bejegyzéseiből megtudhatjuk, hogy az UFC már visszavonult veretlen könnyűsúlyú világbajnoka a múlt hét végén ott volt a Premier League 7. fordulójában játszott Manchester United–Everton mérkőzésen, a meccs előtt pedig a hazai csapatból találkozott Cristiano Ronaldóval és Paul Pogbával. A portugál klasszissal – akivel régóta jó barátságban van – még össze is akaszkodott – az ötszörös aranylabdás aligha bánja, hogy ez barátságos meccs volt. Az MMA történetében Nurmagomedov tartja a leghosszabb veretlenségi sorozatot 29 győzelemmel, emellett ő az első oroszországi és az első muszlim, aki UFC-övet szerzett.

Nurmagomedov az Instagramon a fotókhoz és a feltöltött videóhoz főzött bejegyzésében minden idők legjobb labdarúgójának nevezte Ronaldót, hozzátéve, hogy milliókat inspirál. A labdarúgó hozzászólásában azt írta, mindig jó találkoznia a barátjával.

A ketrecharc orosz legendáját a Manchester United hívta meg, s reklámnak sem volt rossz, már a YouTube-ra is felkerült videó a mókázásról. Feliratozták is azzal, hogy Cristiano Ronaldo MMA-mérlege 0 mérkőzés, 0 győzelem.

A manchesteriek annak már nem örülhettek, hogy az Evertonnal csak 1-1-es döntetlent játszottak hazai pályán. Ronaldo és Pogba sem kezdett, de mindketten beálltak, előbbi az 57. percben Edinson Cavanit váltva, a francia játékos pedig a 70. percben jött be Fred helyére. Ám nem tudtak segíteni csapatuknak, hiszen a Manchester United még az első félidőben megszerezte a vezetést Anthony Martial találatával, a vendégek Ronaldo beállása után a 65. percben egyenlítettek Andros Townsend révén.

Habib Nurmagomedov mindenesetre egy névre szóló manchesteri mezzel lett gazdagabb, s elárulta, hogy ez bekeretezve kitüntetett helyet kap a lakása falán. 

Borítóképünk forrása: Twitter/khabib nurmagomedov

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.