Súlyos sérülést szenvedett, idén már nem játszhat a Veszprém légiósa

Dejan Manaszkov, a Telekom Veszprém észak-macedón balszélsője a hétfői bajnoki mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A felépülése több hónapot vehet igénybe.

Magyar Nemzet
2021. 10. 06. 11:50
Manaszkov nagyon fog hiányozni a veszprémieknek Fotó: Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fejér-B. Á. L. Veszprém elleni hétfői mérkőzés hajrájában súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Telekom Veszprém kiváló balszélsője, Dejan Manaszkov – számolt be róla a klub honlapja. A tegnap elvégzett vizsgálatok igazolták az előzetes aggodalmakat: Manaszkov elülső keresztszalagja elszakadt, ráadásul az oldalsó keresztszalagja és a porc is megsérült, így műtét és hosszúnak ígérkező kihagyás vár a játékosra.

Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport

A beavatkozás időpontja és helyszíne egyelőre nem ismert, Manaszkov visszatérésének pontos részleteiről csak a műtétet követően tud tájékoztatást adni a Telekom Veszprém.
Dejan Manaszkov 2017 óta erősíti a Veszprémet, az idei szezonban tíz mérkőzésen 27 gólt jegyzett.
 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.