Vannak olyan szurkolók, akiknek az éjjel még nem ért véget

Szijjártó Péter elárulta, hogy egy magyar és egy lengyel szurkolót tartóztattak le kedden Londonban, a magyar válogatott mérkőzésével kapcsolatban.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 13. 15:31
SZIJJÁRTÓ Péter
New York, 2021. szeptember 24. Szijjrt Pter klgazdasgi s klgyminiszter interjt ad az Associated Press amerikai hrgynksgnek az ENSZ-kzgyls 76. lsszakn a vilgszervezet New York-i szkhzban 2021. szeptember 23-n. MTI/AP/John Minchillo Fotó: John Minchillo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatott kedd este 1-1-es döntetlent játszott Anglia vendégeként. A mérkőzésen a vendég szektorban összecsaptak a rendőrök és a szurkolók.

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter szerdán újságíróknak elmondta: a keddi londoni futballmérkőzésen „magyar és lengyel szurkolók biztatták közösen a magyar válogatottat, sikerrel”.

– Vannak olyan szurkolók, akiknek az éjjel még nem ért véget, és ezáltal a nagykövetségünk dolgozóinak sem – közölte Szijjártó. – Egy magyar és egy lengyel állampolgárt tartóztattak le kedd este, mindkét szurkoló jelenleg a brit rendőrség vendégszeretetét élvezi.

A miniszter kiemelte: a magyar nagykövetség folyamatos kapcsolatban áll a brit rendőrséggel. A magyar állampolgár, akit letartóztattak, még nem kért konzuli védelmet.

A borítóképen: Szijjártó Péter. Fotó: MTI/AP/John Minchillo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.