Hirtelen véget érhet a Barcelona támadójának karrierje

Jogos volt az aggodalom, a Barcelona argentin játékosánál, Sergio Agüerónál az első vizsgálatok szívritmuszavart állapítottak meg.

Magyar Nemzet
2021. 11. 01. 9:11
Sergio Agüero
19 Sergio Aguero of FC Barcelona during the La Liga Santader match between FC Barcelona and Deportivo Alaves at Camp Nou Stadium on October 30, 2021 in Barcelona. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto) (Photo by Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sergio Agüerót a Barcelona legutóbbi bajnoki meccsén mellkasi fájdalmak miatt kellett lecserélni. Az argentin támadót kórházba szállították, ahol szívritmuszavart állapítottak meg nála.

Hogy mennyire súlyos a rendellenesség, azt további vizsgálatok fogják kimutatni. A legjobb esetben Agüero minden további nélkül folytathatná karrierjét, viszont a másik szélsőség azt jelentheti, hogy a 33 éves labdarúgónak be kell fejeznie pályafutását.

Agüero tizenkét évvel ezelőtt, még az Atlético Madrid játékosaként került már kórházba hasonló panaszokkal, ám akkor nem állapítottak meg nála rendellenességet, és tíz sikeres évét is szívproblémák nélkül töltötte a Manchester Citynél.

Az argentin támadó nyáron hagyta el az angol klubot a Barcelona és kedvéért, azonban számításai egyáltalán nem jöttek be. Honfitársa azóta Párizsban focizik, Agüero pedig sérülése miatt csak öt meccsen játszhatott a katalánok színeiben.

Borítókép: Fotó: NurPhoto/NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.