Kérés a szurkolókhoz: mindenki időben érkezzen

Telt ház lesz a magyar kézilabda-válogatott csütörtöki nyitómeccsén az Európa-bajnokságon.

Magyar Nemzet
2022. 01. 13. 13:04
Telt ház lesz az MVM Dome-ban Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Telt házzal, azaz húszezer nézővel várja a magyar válogatott pályára lépését az új budapesti kézilabdaaréna. A várható tömeg miatt a szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban érkezzenek a férfikézilabda Európa-bajnokság magyar mérkőzéseire, hogy biztosan időben el tudják foglalni helyeiket. Az aréna megközelítéséhez a közösségi közlekedést javasolják.

 

A rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel lehet részt venni. A megváltott jegyekkel és a védettségi igazolvánnyal (vagy igazolvány hiányában negatív PCR-teszteredménnyel) a belépésre jogosító karszalagokat a kijelölt átvételi pontokon lehet fölvenni. A maszk viselése az arénában végig kötelező.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.