Hihetetlen füttykoncerttel fogadták az árulónak tartott szerbet + videó

Várható volt, hogy nem tapsvihar köszönti Dusan Vlahovicsot Firenzében, miután a firenzeiek szemében ősellenség Juventushoz szerződött. A szerdai Olasz Kupa-meccsen kiderült, a Fiorentina drukkerei nem bocsátottak meg a szerb csatárnak.

Magyar Nemzet
2022. 03. 03. 9:55
Dusan Vlahovic
ACF Fiorentina v FC Juventus - Italian Cup
Igor of ACF Fiorentina and Dusan Vlahovic of FC Juventus compete for the ball during the Coppa Italia Semi Final 1st Leg match between ACF Fiorentina and FC Juventus at Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy on 2 March 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem most kezdődött a Fiorentina–Juventus szurkoótáborok rivalizálása. Sokkal régebbre nyúlik vissza.

 A Juve előszeretettel igazolt Firenzéből, az 1993-ban Aranylabdát nyert Roberto Baggio elcsábítását a mai napig nem tudják kiheverni a Violák, de akkor sem voltak boldogok, amikor Giorgio Chiellini, Federico Bernardeschi vagy éppen az olasz futball legnagyobb ígérete, Federico Chiesa hagyta őket ott a Juventus kedvéért.

Tovább mélyült az árok a két klub szurkolótábora között januárban, amikor a Fiorentina szerb csatárát, a 21 éves Dusan Vlahovicsot szerződtette a Juve. A fiatal támadó remekül kezdett új klubjában, a Villarreal elleni BL-meccsen ő szerezte a Bajnokok Ligája-újoncok leggyorsabb gólját, és amikor pályán volt, a Juve soha nem szenvedett eddig vereséget. A sorozat tegnap a Fiorentina ellen sem szakadt meg.

Massimiliano Allegri, a Juve vezetőedzője a kezdőcsapatba állította Vlahovicsot. A szerb gólt nem szerzett, de végig ott volt a pályán az 1-0-s torinói győzelemmel zárult Olasz Kupa-mérkőzésen. A hazai drukkerek így fogadták a bemelegítés végén az öltözőbe rohanó csatárt.

  Borítókép: Vlahovics megküzdött a korábbi csapattársaival (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.