Párizsban tüntettek a dühös szurkolók Messi és Neymar ellen + videó

Nincs bocsánat arra, hogy a Paris Saint-Germain kiesett a Bajnokok Ligájából.

Magyar Nemzet
2022. 03. 13. 16:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tudják megemészteni a Paris Saint-Germain szurkolói, hogy csapatuk kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából. Szerdán a nyolcaddöntő visszavágóján hiába érkezett 1-0-s előnnyel a Real Madridhoz, s szerezte meg a vezetést Madridban is góljával, végül 3-1-re kikapott, és búcsúzott a BL-től. Ennek pedig vasárnap is következményei voltak, amikor a PSG a francia bajnokságban éllovasként a tabellán utolsó, 20. helyen álló Bordeaux csapatát fogadta.

A PSG így állt fel:

A hazai szurkolók a játékosok bemutatásakor többeket kifütyültek, de például Kylian Mbappét megtapsolták. Aztán úgy indult a találkozó, hogy a párizsi drukkerek Messit és Neymart rögtön kifütyülték, ha hozzájuk került a labda, valamint minden Bordeaux-passznál „ollézott” a PSG-publikum.

A meccsen aztán a Paris Saint-Germain remekül játszott, 3-0-ra győzött. A 24. percben Mbappé, az 52.-ben Neymar szerzett gólt, a 61.-ben pedig Leandro Paredes állította be a végeredményt. Az argentin jáékos egy csellel két bordeaux-it is elfektetett, mielőtt a kapuba bombázott.

A 28. forduló után a PSG 65 ponttal áll a tabella élén, tizenöt ponttal előzi meg a második helyezett Nice  együttesét, de a párizsi szurkolók a BL-ben is szerettek volna örülni a csapatuk sikerének…

Borítókép: Messinek és Neymarnak meg kellett érnie, hogy a saját szurkolóik kifütyülik őket. (Forrás: Twitter/ESPN)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.