Vezére nélkül küzd a magyar bajnok a BL-ben

Bánhidi Bence legutóbb március 5-én lépett pályára a Szeged férfi-kézilabdacsapatában. A 27 éves játékos november óta derékfájdalmakkal küzd, a januári, részben hazai rendezésű Eb-n a bokája sérült meg.

Magyar Nemzet
2022. 03. 29. 11:13
Bánhidi önfeláldozóan játszott Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ahogy elkezdtem játszani, lehet, hogy rosszul terheltem, és megint előjött a derékproblémám. Most ez egy nehezebb időszak nekem, de dolgozok kőkeményen, és próbálok minél előbb visszatérni a pályára – mondta az M4 Sportnak, hozzátette, biztosan nem utazik el Flensburgba a szerdai BL-meccsre.

– Nagyon nehéz lesz innen, távolból. A szívem és a lelkem ott lesz a csapattal, szurkolok neki. Nem lesz egyszerű Flensburgban, de úgy kell odamenni, hogy megnyerjük a meccset, és akkor hazai pályán is könnyebb dolgunk lesz – nyilatkozta a beálló.

A szegediek alapembere 61 gólnál jár a Bajnokok Ligája 2021–2022-es szezonjában.

Másik BL-csapatunk, a Telekom Veszprém csütörtökön az északmacedón Vardar Szkopje otthonában kezdi a nyolcaddöntőt.

Borítókép: Bánhidi hiányozni fog Flensburegban (Fotó: Nemzeti Sport)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.