Felgyorsulhatnak az események Lewandowski klubváltásával kapcsolatban

Amikor az átigazolási hírekben járatos olasz transzferguru, Fabrizio Romano elkezd fecsegni a Twitteren, azt általában komolyan veszi a futballvilág. Így történik ez most is: Romano szerint a Liverpool egyszeres BL-győztes csatára, Sadio Mané napokon belül aláír a német rekordbajnok Bayern Münchenhez.

Magyar Nemzet
2022. 06. 17. 20:51
null
FBL-EUR-C1-LIVERPOOL-VILLARREAL Fotó: PAUL ELLIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dominóelv érvényesül az európai átigazolási piacon: amint bejelentette hogy szíve szerint elhagyná a Bayern Münchent, és ha rajta múlik, akkor a Barcelonában folytatja a pályafutását, azonnal felerősödtek a pletykák, vajon ki helyettesíti a 2014 óta Münchenben futballozó csatárt.

Sokat nem kellett várni a hírre, értesülésre, több angol és német forrás is biztosra vette, hogy a Red Bull Salzburg korábbi támadója, a harmincéves szenegáli válogatott, pótolhatja majd Lewandowskit. Az esetleges transzfer valószínűsége igencsak megnőtt, miután a Liverpool bejelentette, hogy csatárposzton erősített, leigazolta a Benfica csatárát, Darwin Nunezt. 

Fabrizio Romano posztja után nem sok kérdés maradt az ügyben:

 

Fabrizio Romano Twitter-posztja után összeállt a kép: a Bajnokok Ligája-döntősnél létszámfelettivé vált Sadio Mané napokon belül aláírhat a német bajnokhoz. Az olasz transzferguru azt is tudni véli, hogy Mané három évre kötelezi el magát a bajorokhoz, és a szerződése személyes feltételeiről (értsd: javadalmazás) már meg is egyezett a Bayernnel.

Amennyiben tényleg csak a hivatalos bejelentés van hátra, az elvágyódó Robert Lewandowski is közelebb kerül a klubváltáshoz. Ő nem is csinált titkot abból, hogy a spanyol élvonal egyik gigászánál szeretné folytatni a karrierjét. Mivel a BL-győztes Real Madrid nem kereste, könnyen kikövetkeztethető, hogy a Barcelona lehet a következő csapata.

Borítókép: Mané hamarosan költözhet (Fotó: Getty Images)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.