Ma egy éve Fiola gólja „felrobbantotta” a Puskás Arénát + videó

Emlékezetes pillanatokat okozott a magyar labdarúgó-válogatott a hazai szurkolóknak a tavalyi Európa-bajnokságon. Ma egy évvel ezelőtt Fiola Attila gólja után örömünnep kezdődött a Puskás Arénában a világbajnok Franciaország ellen 1-1-re végződött mérkőzésen.

Magyar Nemzet
2022. 06. 19. 10:37
FIOLA Attila
Budapest, 2021. június 19. Fiola Attila gólöröme a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy éve ilyenkor második csoportmérkőzésére készült az Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A nemzeti csapat június 19-én Franciaországgal csapott össze, és a Puskás Aréna közönségének kitörő örömére sikerült meglepnie a világbajnokot, amikor az első félidő hosszabbításában remek góljával vezetést szerzett. A fehérvári védő passzát követően iramodott meg a labdával, majd több francia védő gyűrűjében a kapuig masírozott, és a vetődő Hugo Lloris mellett a jobb sarokba célzott.

A találkozó 66. percében góllal rondított bele a magyar ünnepbe, az eredmény a lefújásig már nem változott (1-1).

Borítókép: Fiola Attila gólöröme a francia válogatott ellen (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.