Schäfer András visszakerült a magyar kezdőcsapatba

Marco Rossi a hármas védősoron és a támadótrión ezúttal sem változtatott, Nagy Ádám viszont nincs ott az Anglia elleni kezdőcsapatban.

Koczó Dávid (Wolverhampton)
2022. 06. 14. 19:37
Harry Kane Schäfer András
Budapest 20210902 Magyarország-Anglia VB selejtező labdarúgó mérkőzés Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet képen: Harry Kane, Schäfer András Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kellemes futballidő várja a magyar és az angol csapatot a wolverhamptoni Molineux stadionban, ahol a hazaiak megpróbálnak visszavágni Marco Rossi együttesének a Budapesten elszenvedett vereségért.

A Nemzetek Ligája-mérkőzés hivatalos programfüzetében meglepetés, hogy két oldalt szentelnek a korábban Angliában is légióskodó Priskin Tamásnak, aki kiemeli: a jelenlegi magyar válogatott erőssége a csapategység. Az aktuális magyar keretből azokat a játékosokat emelik ki a kiadvány, akikre számítani lehet: Szoboszlai, Sallai, a két Szalai, Orbán, Styles és Gulácsi.

Utóbbi eltiltás miatt nem játszhat a találkozón, helyette Dibusz Dénes véd, és a kezdőcsapatban kapott helyet az angliai születésű Callum Styles is.

Marco Rossi kezdőtizenegye:

Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Schäfer, Styles, Nagy Zs. – Sallai, Szalai Á., Szoboszlai.

Gareth Southgate is kijelölte a kezdőcsapatát, amelyben szerepet kapott Conor Gallagher is, az angol keret egyetlen mezőnyjátékosa, aki az első három Nemzetek Ligája-meccsen egyetlen percet sem kapott. A duplán hazai, Wolverhampton-játékos Conor Coady viszont a padon kezd.

Borítókép: Schäfer András újra összecsaphat Harry Kane-nel (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.