Celebek is a bakra ülnek a szilvásváradi Masters fogathajtó versenyen

Trokán Anna, Trokán Anna, Szécsi Zoltán és társai segédei a világbajnok Lázár tetvérek lesznek.

Magyar Nemzet
2022. 07. 16. 7:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hét végén zajlik a Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny Szilvásváradon, a Lipicai Lovasközpontban. Ez egy nagyobb szabású versenysorozat része, amelyet az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad rendez, és három szakág versenyeit foglalja magába. A nemzetközi fogathajtó verseny után július 28-tól a díjugratók következnek július 31-ig, majd október 6–9-én a Nemzetközi Díjlovas Versenyre kerül sor. 

A most zajló fogathajtó versenyen szombaton lesz a maratonhajtás, vasárnap pedig roppant érdekes lesz a program, mert a bajnoki díjátadót megelőzi a „celeb” fogathajtás. A hajtók ezúttal Trokán Anna, Trokán Nóra, Sipos Imre, Ungvári Miklós, Németh Nyiba Sándor és Szécsi Zoltán lesznek, a segédhajtóknak pedig a Lázár testvérek állnak be.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.