Válás után egyből baba – új életet kezd a bajnoknő

Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőnk a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy a válása után szinte egyből várandós. Ismét fiúgyermeknek ad majd életet.

Magyar Nemzet
2022. 07. 09. 8:42
Kovács Ágnes Forrás: Nemzeti Sprort
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az álmok, ha hiszünk bennük, egyszer valóra válnak! Párommal boldogságban várjuk kisfiunk érkezését. Magánéletemről eddig sem beszéltem sokat, és ezután sem szeretnék, de ezt az örömteli hírt (ami egyre látványosabb) boldogan osztom meg veletek”

– posztolta Facebook-oldalán Kovács Ágnes. A kép magáért beszél.

Fotó: Facebook

Az olimpiai bajnok úszó a második gyerekét várja – új párjával. Először 2010-ben ment férjhez a nyilvánosság kizárásával, egy év múlva született meg az első fia, Gábor Dominik. Kovács Ágnes tavaly elvált a férjétől, s megismerkedett új párjával, s máris várandós.

Kovács Ágnes 2000-ben Sydneyben szerzett olimpiai aranyérmet a 200 méteres mellúszásban, ugyanebben a számban 1998-ban és 2001-ben világbajnok volt, emellett hétszeres Európa-bajnok. A versenyszerű úszással 2008-ben hagyott fel. 

A civil életben sem szakadt el a sporttól, 2009 óta a TF nemzetközi igazgatóságának tagja, 2012-ben tavaszán a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi és fenntartható fejlődés bizottság elnökének választották.

Borítókép: Kovács Ágnes újra kivirult (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.