Le a mezekkel! Engedelmeskedtek az újpestiek a szurkolói parancsnak

Az újpesti drukkerek azt követelték a játékosoktól a Ferencvárostól elszenvedett 6-0-s vereség után, hogy vegyék le a mezüket. Engedelmeskedtek a futballisták.

Magyar Nemzet
2022. 09. 04. 22:08
null
20220904 Újpest Ferencváros labdarúgás Nemzeti Sport Török Attila Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros megsemmisítő, 6-0-s vereséget mért az Újpestre a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A vendégdrukkerek „Másodosztály! Másodosztály!” rigmussal hergelték a hazaiakat. Mondanánk, inkább a szurkolókat, mert a zömében légiósok alkotta csapatból ezt csak kevesen értették.

Ahhoz azonban nem kellett tolmács, mit követelnek a hazai ultrák: a játékosok vegyék le mezüket. És a futballisták engedelmeskedtek...

Fotó: Dömötör Csaba

Az esetről készült videó az M4 Sporton nézhető meg.

Az újpesti elkeseredettségről árulkodik Wintermantel Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjének Facebook-bejegyzése is, aki azt követeli, takarodjon mindenki, aki ezt a szégyent előidézte.

A lila-fehéreknék további indulathullámokra lehet számítani, a harag könnyen elsöpörheti a szerb vezetőedző, Milos Kruscsicsot is.

Borítókép: Mezek a nézőtéren... (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.