Magyar válogatott támadóval erősített a Sepsi OSK

A huszonnégyszeres magyar válogatott labdarúgó, Varga Roland az Arab Emírségek és Lengyelország érintésével kötött ki Sepsiszentgyörgyön.

Magyar Nemzet
2022. 09. 16. 16:16
Varga Roland
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új érkezőt jelentett be Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata: a román élvonalban szereplő Sepsi OSK-ban folytatja pályafutását Varga Roland.

A huszonnégyszeres magyar válogatott támadó itthon a Győrrel és a Ferencvárossal is magyar bajnok lett, a nemzeti csapatban pedig néhány perc erejéig lehetőséget kapott a tavalyi Európa-bajnokságon is.

A kontinensviadal után Varga az MTK-ból az arab emírségekbeli Al-Ittihad Kalbához igazolt, majd tavasszal a lengyel Termalica játékosa lett, de utóbbi klub nem hosszabbította meg szerződését, így a nyáron szabadon igazolhatóvá vált.

Varga Roland mellett még egy magyar válogatott labdarúgó, Tamás Márk tagja a Sepsi keretének.

Borítókép: Varga Roland (balra) immár a Sepsi mezével (Fotó: Facebook/Stars and Friends)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.