Rossi újoncot avat, és nem váltotta le a lipcsei triót

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Twitter-oldalán közzétette, milyen összeállításban küldi pályára Marco Rossi szövetségi kapitány a nemzeti csapatot Németország ellen a Nemzetek Ligája A divízió 3. csoportjának péntek esti mérkőzésén (20.45, tv: M4 Sport).

Magyar Nemzet
2022. 09. 23. 19:34
GULÁCSI Péter; ORBÁN, Willi
Lipcse, 2022. szeptember 22. Gulácsi Péter (b) és Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a stadion bejáráson a Nemzetek Ligája A divíziója 3 csoportjában a Németország-Magyarország mérkõzés elõtti napon Lipcsében, a Red Bull Arenában 2022. szeptember 22-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a Németország elleni mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón szövetségi kapitány még azzal viccelődött , hogy a Lipcsében légióskodó magyarokat talán pályára sem küldi klubjuk stadionjában, a Red Bull Arénában, végül és is a kezdőcsapatba került.

Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott legutóbbi, Anglia elleni találkozójához képest négy helyen változtatott: helyett Gulácsi áll a kapuba, Callum Stylest és a sérült duó tagjait, Nagy Zsoltot és Sallai Rolandot pedig illetve a 18 éves váltotta a kezdő tizenegyben. Utóbbinak ez lesz az első fellépése a felnőttek között.

A magyar kezdőcsapat:

Így állnak fel a németek:

 

Borítókép: Gulácsi Péter (balra) és Willi Orbán a lipcsei arénában (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.