Sané a vizes palackon töltötte ki a mérgét a lecserélése után

Leroy Sané egyszerre volt a Bayern München hőse és antihőse a Barcelona ellen aratott 2-0-s győzelem alkalmával a labdarúgó Bajnokok Ligája C csoportjában. A német játékos biztosította be a bajorok győzelmét, jól játszott, Julian Nagelsmann mégis lecserélte. Sané indulatosan reagált a döntésre, majd magyarázkodott és ellentmondásba keveredett.

Magyar Nemzet
2022. 09. 14. 6:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Árulkodó felvétel. Leroy Sané így reagált arra, hogy Julian Nagelsmann, a Bayern München vezetőedzője a 80. percben lecserélte őt a Barcelona ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen.

Ez alapján aligha kétséges, hogy a bajorok irányítója dühödten fogadta az edzője döntését. Előtte ugyan összeölelkezett Nagelsmann-nal és néhány csapattárssal, de a dühkitörés után nem ült le a kispadra, hanem felnyittatta az öltözőfolyosó ajtaját és sietősen távozott.

– Nem a lecserélésem miatt voltam mérges. A vizes palacknak kellett szenvednie amiatt, hogy nem volt jó meccsem. A gólom ugyan szép volt, de nem voltam teljesen elégedett a teljesítményemmel – idézte több portál is a játékost a találkozó után.

Sané később aztán átgondolhatta a dolgot, mert amikor az UEFA-nak adott videóinterjút, már másképp értékelte a teljesítményét. Miután elmondta a kötelezőt, miszerint nagyon tisztelik a Barcelonát, mert idén rengeteget fejlődött az elmúlt évekhez képest, s hát a szerencse is kellett a győzelmükhöz, ami a futball része, a saját produkcióját így értékelte:

– Elégedett vagyok a teljesítményemmel, nemcsak a gólom miatt. De mindig lehet jobbat nyújtani.

Az örömét aztán a Twitteren is közzétette.

Nagelsmann amúgy nem indokolta Sané cseréjét, csupán feltételezhetjük, hogy pihentetni akarta a Stuttgart elleni, hét végi bajnokira.

Bajnokok Ligája, csoportkör, keddi eredmények:
A csoport: Liverpool–Ajax 2-1, Rangers–Napoli szerda este
Az állás: 1. Ajax 3 pont/2 mérkőzés (5-2), 2. Napoli 3/1 (4-1), 3. Liverpool 3/2 (3-5), 4. Glasgow Rangers 0/1

B csoport: Porto–FC Bruges 0-4, Leverkusen–Atlético Madrid 2-0
Az állás: 1. Club Brugge 6 pont, 2. Leverkusen 3 (2-1), 3. Atlético Madrid 3 (2-3), 4. Porto 0

C csoport: Bayern München–Barcelona 2-0, Viktoria Plzen–Internazionale 0-2
Az állás: 1. Bayern München 6 pont, 2. Barcelona 3 (5-3), 3. Internazionale 3 (2-2), 4. Plzen 0

D csoport: Sporting–Tottenham 2-0, Marseille–Eintracht Frankfurt 0-1
Az állás: 1. Sporting 6 pont, 2. Tottenham 3 (2-2), 3. Frankfurt 3 (1-3), 4. Marseille 0

Borítókép: Sané mesteri góllal mattolta Ter Stegent (Fotó: UEFA/Oppo)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.