Tart a Fradi csatáraitól a Trabzonspor edzője

Megérkezett Budapestre, és megtartotta az első edzését a Groupama Arénában a Ferencváros elleni Európa-liga csoportkörös mérkőzésre készülő Trabzonspor labdarúgócsapata. Megszólalt a török bajnok edzője, Abdullah Avci és az egyik kulcsjátékos, Anasztasziosz Bakaszetasz is.

Forrás: NSO2022. 09. 07. 21:12
null
20220907 Ferencváros Trabzonspor labdarúgás Nemzeti Sport Török Attila Fotó: Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Abdullah Avci, a Trabzonspor vezetőedzője a következőket mondta. – Tudjuk, hogy az egyik legerősebb magyar csapat ellen játszunk, amely az elmúlt években uralta hazája bajnokságát, és az új idény eddigi bajnoki mérkőzéseiből valamennyit megnyerte. Bízunk benne, hogy sikeresen tudjuk venni ezt az akadályt, fontos számunkra a jó kezdés. Sokat változott a keretünk az előző idényhez képest, a legutóbbi bajnokin hét új játékossal álltunk fel, de egyre jobbak vagyunk, még ha elvesztettük az egyik legjobb játékosunkat, Dohrukant, aki jobbhátvédet és középpályást is tud játszani. Emiatt sok mindent újra kellett szerveznünk. 

A Ferencváros előnye lehet, hogy hazai közönség előtt játszik, emellett a négy-kettő-három-egyes felállás nem fekszik nekünk, hiszen mi labdát tartani szeretünk. Nagyon figyelnünk kell arra, hogy a gyors játékosaik a kontrákkal ne nehezítsék meg a dolgunkat.

 

Anasztasziosz Bakaszetasz, a Trabzonspor támadója így vélekedett: – Tudjuk, nehéz mérkőzés vár ránk a Ferencváros ellen. Különösen izgalmas, hogy telt ház előtt játszunk. 

Felkészültünk ellenfelükre, tudjuk, mik az erősségei, mik a gyengeségei, bízunk a jó kezdésben, készen állunk a mérkőzésre.

 Török csapatként nagyon fontos számunkra az Európa-liga-szereplés, hogy a jövőben jobb pozícióból tudjunk indulni a nemzetközi kupákban.

Borítókép: Abdullah Avci tart a Fradi csatáraitól (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.