Látogatók jártak a Ferencváros csatárának a kórházi ágyánál

A Ferencváros vasárnap este 2-1-re legyőzte a Groupama Arénában a Zalaegerszeget, és az 51. percben elvesztette Franck Bolit, aki egy összefejelés után eszméletlenül terült el a gyepen. Két csapattársa vasárnap meglátogatta a kórházban a csatárt, akit kedden nagy valószínűséggel hazaengednek.

Magyar Nemzet
2022. 10. 31. 15:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szörnyű pillanata volt mérkőzésnek az 51. percben: Franck Boli és Huszti András összefejelt. Mindketten elterültek a gyepen, a zalaegerszegi játékos végül fel tudott kelni némi ápolás után, ám a Ferencváros csatárát a mentősök vitték az öltözőbe, bár látszott, hogy már magánál van. Mintegy negyed óra elteltével ők visszamentek a helyükre, de kiderült, Franck Bolit kórházba kellett vinni.

 

A kórházban neurológus alaposan megvizsgálta, a CT-je negatív lett, ám mivel eszméletvesztése volt, 48 órára benntartják megfigyelésre. Hétfőn meglátogatta őt a csapatkapitány, és az egyik legjobb barátja a csapatból, Tokmac Nguen. A klub hivatalos honlapja Reha Gábor csapatorvosra hivatkozva azt írja, hogy a futballista jól van, de az első félidőn kívül semmi másra nem emlékszik a Zalaegerszeg elleni mérkőzésből. Az orvos azt is hozzátette, hogy ha nem jön közbe semmi, akkor kedden hazaengedik a kórházból Franck Bolit.

Borítókép: Tokmac Nguen és Dibusz Dénes a megfigyelés alatt tartott Franck Boli ágyánál (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.