Csalódást keltő horvát bemutatkozás, hiányoztak a fradisták

Megvan a harmadik gól nélküli döntetlen a labdarúgó-világbajnokságon: Horvátország és Marokkó nem bírt egymással. A horvátok csak nyomokban idézik négy évvel ezelőtti önmagukat, a marokkóiakban több fantázia van, de legyünk részrehajlóak: hiányzott tőlük a Ferencváros két játékosa, Sammy és Ryan Mmaee.

Magyar Nemzet
2022. 11. 23. 13:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyzetig is alig jutott a két csapat a Horvátország–Marokkó mérkőzésen, az F csoport nyitómeccsén. Az első félidő hajrájára valamelyest megélénkült a játék, a ráadásban Modric helyzetben ballal fölédurrantott. Ha jobb külsővel lőhetett volna, talán pontosabban céloz.

A horvátok ezzel el is lőtték a puskaporukat, a második félidőben Marokkó aktívabb volt, de hiányzott elöl egy vérbeli góllövő, mondjuk Ryan Mmaee.

Korábban a Dánia–Tunézia és a Mexikó–Lengyelország mérkőzés is 0-0-ra végződött a katari világbajnokságon.

F csoport, 1. forduló: Marokkó–Horvátország 0-0, al-Hor, al-Bajt Stadion, 59 407 néző, v.: Fernando Andrés Rapallini (argentin).

Borítókép: Akadozott a horvát lendület (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.