időjárás -2°C Adél 2023. január 29.
logo

Cristiano Ronaldót nem elsősorban a pénz vonzza

Forrás: NSO
2022.12.06. 14:16 2022.12.06. 14:42
Cristiano Ronaldót nem elsősorban a pénz vonzza

A portugál szaklap, az A Bola értesülése szerint még nincs egyezség Cristiano Ronaldo és az őt szerződtetni kívánó szaúd-arábiai klub, az al-Nasszr között.

Bár a spanyol Marca szinte kész tényként tálalta: a Manchester Unitedtől távozó Cristiano Ronaldo a szaud-arábiai al-Nasszrban folytatja pályafutását, amelyben a világ legjobban fizetett labdarúgója lesz évi 200 millió eurós fizetésével.

Ezzel szemben az A Bola úgy tudja, hogy bár az ajánlat valóban megtétetett, és azt a világklasszis labdarúgó tanácsadói mélyrehatóan tanulmányozzák, válasz biztosan nem lesz legalább addig, ameddig a portugál válogatott versenyben van a világbajnokságon.

Cristiano Ronaldo kizárólag a válogatottra akar összpontosítani ezekben a napokban – Portugália kedd este mérkőzik meg Svájccal a nyolc közé jutásért –, de az A Bola szerint a szabadon igazolható játékos nemcsak emiatt kért türelmet, hanem azért is, mert egyelőre a szaúdinál erősebb bajnokságban szeretne futballozni, és számít európai ajánlatok befutására is.

Az al-Nasszr mindazonáltal reménykedik CR „igen”-jében, és aligha sajnálja a kiszivárgott összegnél is nagyobb befektetést a két és fél évre szóló együttműködésért.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Cristiano Ronaldo még nem döntött a jövőjéről (Fotó: AFP)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.