Hatalmas balhé lett az angol klub szerencsétlen Twitter-bejegyzéséből

Az eddig sem volt titok, hogy az Arsenal a Premier League leginkább francia klubja. Nem is volt olyan régen, amikor L’Arsenalnak csúfolták, becézték a francia játékosokat szép számban foglalkoztató londoni csapatot. A klub sajtóosztálya szerencsétlen Twitter-bejegyzése komoly indulatokat váltott ki az online térben, miután Anglia 2-1-re kikapott Franciaországtól a vb negyeddöntőjében.

Magyar Nemzet
2022. 12. 12. 8:35
Foden az angolok kiesése után
Foden az angolok kiesése után Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Anglia drámai csatában, többek között kihagyott tizenegyesének is köszönhetően 2-1-re kikapott Franciaországtól a katari futball-vb negyeddöntőjében.

Miközben az  angol szurkolók a sebeiket nyalogatják a különböző közösségi oldalakon, az évek, évtizedek óta rengeteg francia labdarúgót alkalmazó Arsenal sajtóosztálya egy szerencsétlen Twitter-poszttal idegesítette fel az angol drukkereket. 

Arséne Wenger 1996-tól 2018-ig tartó munkássága során a teljesség igénye nélkül Thierry Henry, Patrick Vieira, Silvain Wiltord, is szerepelt az Arsenalban, nem véletlenül aggatták rá a klubra a L’Arsenal gúnynevet. Nos, ennek fényében még inkább meglepő, hogy a londoni székhelyű csapat miért borzolta a kedélyeket egy szerencsétlen Twitter-bejegyzéssel. A klub kommunikációs osztálya úgy érezte, hogy a franciák ellen elveszített negyeddöntő másnapján időszerű gratulálnia William Salibának, aki a piros-fehér színekben pompázó egyesületet képviseli a katari futball-vb elődöntőjében.

Az angol drukkerek jelentős része arra hívta fel a figyelmet a poszt alatti reakciójában, hogy nem az elveszített vb-negyeddöntő másnapja volt a megfelelő időpont a poszt közlésére. Van, aki ennél messzebb merészkedett. – Szánalmas, az Arsenal angol csapat, úgy tudom – írta egy másik felzaklatott hozzászóló.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: volt olyan, aki hamarabb fel tudta dolgozni az angol válogatott kiesését (Fotó: AFP)


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.