Tomboló vihar és meghiúsult landolás nehezíti a győri kézisek életét

Eredetileg szombaton 18 órától játszott volna a Buducnost Podgorica vendégeként a Győri ETŐ női kézilabda-csapata a Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában, ám a magyar csapat az extrém időjárási viszonyok miatt nem tudott landolni a montenegrói fővárosban. Változott a meccs időpontja is.

Magyar Nemzet
2022. 12. 17. 12:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győri kézisek péntek délután indultak útnak, Bécsből repültek volna Podgoricába, ám az ott tomboló vihar miatt nem tudott leszállni a gépük. A csapat végül péntek késő este visszatért Bécsbe, majd az ETO közösségi oldalán közzétett tájékoztatás szerint a szombat reggel folyamatos egyeztetésekkel telt az EHF-el, a légitársasággal és a Buducnosttal.

Végül az a döntés született, hogy a győriek az első elérhető járattal, szombaton 12.55-kor elutaznak Podgoricába, és az eredeti 18 órás időpont helyett két órával később, azaz 20 órakor játsszák le a mérkőzést a Buducnost ellen.

Az ETO a hét közben 32-26-os vereséget szenvedett a Fraditól a magyar bajnokságban, és most fontos lenne javítania. Otthon a Győr 32-19-re verte a Buducnostot, de ebben az idényben nem hengerel a csoportkörben, a 13 pontos Metzet hármas holtversenyben üldözi 12 ponttal.

A körülmények nem könnyítették meg a győriek életét, de a lényeg, hogy a meccset megrendezik.

Borítókép: Úton a győri kézisek (Forrás: Facebook/Győri ETO)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.