időjárás 22°C Gábor , Karina 2023. március 24.
logo

Orbán Viktor: Véget ért az EU-csúcs, a közép-európai országok megállapodtak + videó

A legjobb magyar játékos burkoltan üzent a szövetségi kapitánynak

Szilágyi
2023.01.27. 20:49 2023.01.27. 21:35
A legjobb magyar játékos burkoltan üzent a szövetségi kapitánynak

A Norvégia elleni 33-25-ös vereség után értékeltek a magyar férfi-kézilabdaválogatott főszereplői. Ligetvári Patrik véleménye különösen érdekes azok után, hogy a vb korábbi szakaszában nem kapott lehetőséget támadásban, a norvégok ellen négy gólt is szerzett.

– Amikor a pályára kerülök, teszem a dolgomat. Jó érzés volt, hogy végre megmutathattam, tudok támadni is, próbáltam húzni a csapatot. Ez igazából megy nekem, csak meg kell kapnom a lehetőséget. Nem volt ennyi különbség a két válogatott között, mint amit a végeredmény mutat. Végig partiban voltunk, az volt a probléma, hogy a fontos pillanatokban eladtunk pár labdát, amivel lekontráztak minket, így tudtak elmenni. Ennek ellenére jó arcát mutatta a csapat – mondta a Veszprém balátlövője az M4 Sportnak a Norvégia elleni 33-25-ös vereség után.

– Örülök annak, hogy a mai napon már azt az arcunkat mutattuk, amit tudunk – értett egyet csapattársa véleményével Mikler Roland. A magyar válogatott kapusa – aki kilenc védést mutatott be Norvégia ellen – kitért a 7. helyről döntő vasárnapi mérkőzésre. 

– Egyiptom ellen már nincs hova tartalékolnunk, a hatvanadik percig mindenkinek mindent ki kell tennie a pályára. Olyan utolsó meccset kell játszanunk, amely méltó hozzánk. A svéd, dán vagy norvég válogatott láthatóan jóval előttünk tart, de ha a legjobb arcunkat mutatjuk vasárnap, Egyiptomnak jó ellenfelei lehetünk, és a hetedik hely megszerzése nem lehetetlen feladat – mondta a csapatkapitány.

Borítókép: Ligetvári Patrik már ki volt éhezve a játéklehetőségre (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.