Kiderült, miért nem láthattuk az utóbbi időben a Győr sztárját

Fény derült a távollét okára. Veronica Kristiansen hetek óta nem lépett pályára a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában, a klubja ma bejelentette, miért nem láthatta a közönség a 32 éves balátlövőt. A világ- és Európa-bajnok játékos gyermeket vár.

Forrás: MTI2023. 01. 12. 17:14
Veronica Kristiansen
Veronica Kristiansen Forrás: Győri Audi ETO KC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok Veronicának az elkövetkezendő időszakhoz – mondta a klub honlapján Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője. – A női kézilabdázásban sohasem egyszerű egy klubvezető élete, ha egy játékosra hosszú ideig nem számíthatunk. Veronica időben tájékoztatott minket szándékairól, tisztában voltunk azzal, hogy hosszabb időre kieshet a játékból. Nyilván nem egyszerű őt pótolni, de hiszem, hogy Line Haugsted visszatérésével egyáltalán nem gyengülünk a poszton.

„Hihetetlen boldog vagyok, és várom már a várandósság időszakát. Fantasztikus érzés, hogy egy új élet növekszik a szívem alatt. Köszönöm a klub eddigi támogatását, és hiszek a lányokban, hogy az idei szezonban minden célunkat elérik. Én mellettük leszek, és támogatom őket mindenben” – idézte Kristiansent a győriek honlapja.

Borítókép: Kristiansen tapasztalata hiányozni fog Győrben (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.