Kleinheisler László csaknem azonnal hőssé vált az új csapatában

Szerződtetése óta most először léphetett pályára Kleinhesler László az új csapatában, a Panathinaikoszban. A beállása után gyorsan egyenlíthetett volna az Aszterasz Tripolisz ellen, ám kihagyta a helyzetet, az együttese pedig visszacsúszott a második helyre a görög bajnokságban.

Magyar Nemzet
2023. 01. 31. 7:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három hete jelentette be a Panathinaikosz, hogy 2026 nyaráig szerződtette az NK Osijektől távozó magyar válogatott középpályást, Kleinheisler Lászlót. Akkor a csapat a görög bajnokságban négy pont előnnyel állt a második helyezett AEK Athén előtt. Azóta ez megfordult, a Panathinaikosz előbb otthon kikapott a PAOK-tól 3-0-ra, majd most hétfőn este 1-0-s vereséget szenvedett az Aszterasz Tripolisztól, és az idényben először nem az első helyen áll, az AEK Athén két ponttal megelőzi.

 

A hétfői mérkőzés magyar szempontból azért érdekes, mert ezen debütált új csapatában Kleinheisler László. A 81. percben Palacios helyére állt be 1-0-s hazai vezetésnél, és a klub honlapjának a beszámolója szerint egy perc múlva helyzetbe került, de nem tudott a hálóba találni, pedig hőssé válhatott volna az egyenlítéssel. Igaz, csapattársa, Joannidisz pár perccel később még nagyobb ziccert hibázott el. 

Borítókép: ezzel a képpel köszöntötte új klubja Kleinheisler Lászlót (Fotó: Pao.gr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.